Bouwvak 2016

 

Oawerzicht bouwvak 2016
Oawerzicht van de bouwvakaansies vuur de strekken Noord, Middeln en Zuud.

Bouwvakaansie 2016

Op dissen blog stoat alle Nederlaandse bouwvakwekken in 2016 vuur Noord, Middeln en Zuud. Dit zeent roadslienen, wat wil zeggen det oewen baas der zik neet an hooft te hoolden. Disse roadslienen zeent vaste legd duur de woarkgewersboonden in 2016. Vroagt oewen baas of dit oawerzicht ook vuur oe geeldt. As woarknemmer he’j wal recht op dree wekken achter mekaar bouwvakaansie.

Op papier besteet de verplichte bouwvak 2016 neet mear. Woarkgewer kan wal in oawerleg met de oondernemmingsroad of personeelsvertegenwoordiging bekuiern det et bedrief in et zommer dichte geet. De FNV Bouw is ook neet vuur verplichte vakaansies. Zee meant at alleman zelf mag weten wonnear of ze met vakaansie goat. De FNV Bouw wil oe good op de heugte brengen, vandoar dit oawerzicht.

Welle: http://www.schoolvakanties-nederland.nl/bouwvakvakantie-2016.html

admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.