‘As ne Big Mac mär Smöyiger’: Burger King hernöömt bröydkes üm McDonald’s te trollen

‘As ne Big Mac mär Smöyiger’: Burger King hernöömt bröydkes üm McDonald’s te trollen

De sweydske Burger King kümt med bröydkes dee namen hebbet as ‘Allens behalve Big Mac’ en ‘Burger so as Big Mac wul weasen’.

Nå dat McDonald’s eyrder disse månd in de EU et handelsmark up de Big Mac was verlöären, greyp Burger King subyt de kans anüm nen flinken, lekkeren hap uut et andeyl van de grötste burgerbuur van de wearld te byten.

Burger King’s sweydske kantoor löyt nye menu’s maken med as titel Ginnen Big Mac, med namen as ‘Burger dee as Big Mac had willen weasen’ en ‘As nen Big Mac mär dan echt Groot’ en ‘Big Mac-ig mär up vüer egrilled vanselvs’.

Burger King makeden der ouk een mooi filmken by:

https://youtu.be/rSiIv-J0mpo

De stunt kümt nå dat McDonald’s de handelsrechten up de naam Big Mac verlöär nå öären rechtsgang teagen een kleiner, yrsk burgerbedryv Supermac. De EU-lüde vünden dat McDonald’s de naam de lätste vyv jår nit vake genog bruked had, steyt up Reuters.


Döär Matthew Cantor

1 february 2019

Brunne: theguardian.com

admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.