Kearl löpt med 99 klookfoons rund üm weagen vry te maken

Kearl löpt med 99 klookfoons rund üm weagen vry te maken

BERLYN – Nen, berlynsken künstenår, Simon Weckert, geyt med een köärken vul strykfoons oaver stråte üm virtuele upstoppingen te maken. Syn künstprojekt heat dan ouk Google Maps Hacks. Et is bedoold üm lüde bewust te maken van de macht dee as äpps in uns dagelikse leaven hebbet.

De 99 klookfoons ståt allemål up deselvde route insteld. Google Maps dächt medeyne van “blaksem wat ne drukte dår” en stelt subit nen ümweg in vöär alle navigatysysteme dee oaver denselvden weg gåt. So kan Weckert loupende oaver ne uutstörvene stråte loupen.

reklame – FRESHTEXT.NL

admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.