Versöök annöämen: Provincy Oaveryssel geyt neadersassisk bruken

Versöök annöämen: Provincy Oaveryssel geyt neadersassisk bruken

Et versöök üm neadersassisk te bruken in provinciale rådsvergåringen is annöämen. Verleaden weake köm VVD-provincyman Dinand Leferink uut Goor in et nys med syne plannen üm dår ne moty vöär in te denen.

Gisteråvend deade de provinciale VVD der nen tweet uut wårin as se skreaven dat et der döär was: “De anvråge #neadersassisk in de ståtensale in de #dialektmånd is der med ne rume meyrderheid döär ekömmen. Wy danket de med-indeenders vöär öären stüt. @sgpoverijssel , @pvdaoverijssel , @Overijssel_FvD , @CUOverijssel @PvdDOverijssel, @PVV_Overijssel , @D66Overijssel.”

Anjager Leferink was blyde med et anneamen van de moty.

Of de Provincy de språke wyder noch geyt bruken buten dee eyne rådsvergåring ümme, is noch nit bekend.

admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.